Qui som

Ens encanta pensar que et van sortir “amics per tot arreu” gràcies als Donettes®. Estem segurs que vas passar unes bones tardes intercanviant els “Tois” de Bollycao®. Tot i que, això sí, et demanem disculpes per si alguna vegada “et vas oblidar la cartera” per culpa dels Donuts®.

MOLT A PROP TEU

Sabies que a Espanya es consumeixen 8 Donuts® cada segon? Estem presents en milions de llars, bars i cafeteries fent més amens i deliciosos els esmorzars i els berenars de molta gent.

Bakery Donuts Iberia S.A.U, en endavant Donuts Iberia és la companyia líder en el mercat espanyol de brioixeria, i les nostres marques s’han convertit en el millor remei per despertar-te amb bon peu al matí o en l’aliat perfecte perquè els teus fills gaudeixin, sense piular, d’un berenar deliciós i divertit. Així són les nostres marques, quelcom que ja forma part del teu dia a dia. I per a nosaltres és un plaer poder-te donar un cop de mà.

Qüestió de compromís

Innovar cada dia. Marcar la diferència. Oferir la màxima qualitat de sempre. Res de tot això seria possible sense que hi hagués un equip de gent al darrere, amb la capacitat suficient per superar els reptes proposats. Aquest és l’ADN de la nostra companyia:

1. La capacitat d’iniciativa per actuar de manera proactiva posant en marxa accions per compte propi i detectant oportunitats per millorar els resultats amb anticipació.

2. El liderat i la capacitat d’il·lusionar i de guiar l’equip cap a la consecució d’una visió comuna i compartida.

3. L’esforç i la fermesa per assolir els objectius fixats i, si és possible, per superar els resultats previstos.

4. El talent per marcar la diferència.

5. I, sobretot, la feina en equip per orientar l’esforç col·lectiu cap a una meta comuna.