Notícies

Panrico nomena a Karim Khairallah nou president de la companyia

desembre 2012

Grup Panrico, ha nomenat a Karim Khairallah nou president de la companyia, en substitució de Jose Maria Vilas, qui ocupava aquest càrrec des de desembre de 2010.

Karim Khairallah, Llicenciat en Econòmiques per London School of Economics i MBA per INSEAD Executive Education School, és des de octubre de 2005 director general de la firma inversora Oaktree Capital i anteriorment va ocupar diferents posicions en empreses tan prestigioses como JP Morgan Partners i Lehman Brothers. Així mateix, actualment és membre del Consell de Administració de Campofrío.

Oaktree, accionista majoritari de Panrico ha pres la decisió de reestructurar el Consell de Administració. Així dons, han estat baixa els cinc membres independents: José María Vilas, Jack Keenan, Jaime Carbó, José María Vara i Yiannis Petrides.

Tots ells, havien pilotat el refinançament de la Companyia, el canvi cap a una nova estructura accionarial, el nomenament del nou equip directiu i la definició de un pla estratègic. Després d' haver assegurat una transició fluida al nou accionista majoritari, han culminat exitosament un complex episodi de la vida de la Companyia y han rebut el reconeixement tant de Oaktree com de tota l'Organització.