Notícies

Panrico® inverteix 12,5 milions en la fàbrica d'Artiach®

abril 2009
Amb aquesta inversió, la companyia posarà en marxa dues línies noves de producció de galetes Chiquilín® Ositos, Marbú Dorada® i Dinosaurus®.

La planta d''Orozko (Biscaia) incrementarà la seva capacitat de producció de 30.000 a 50.000 tones cada any.

Madrid, 21 d'abril de 2009

Panrico®, líder del mercat de brioixeria i pa de motlle a Espanya i Portugal, invertirà 12,5 milions d'euros durant els dos anys vinents en la planta que la companyia té a Orozko (Biscaia), on s'elaboren les galetes Artiach®

Aquest projecte nou contempla la instal?€?lació de dues línies noves de producció per elaborar les galetes Chiquilín® Ositos, Dinosaurus® i Marbú Dorada®, la qual cosa permetrà a la companyia incrementar la seva capacitat productiva de 30.000 a 50.000 tones cada any. 

Així, Panrico aposta amb decisió per la planta d'Artiach® a Orozko, que disposa d'una plantilla actual de 240 persones, un alt nivell tecnològic i els millors controls de certificació de qualitat i seguretat alimentària. A més, la companyia mostra una gran voluntat per innovar i desenvolupar les seves marques i se situa a l'avantguarda tecnològica del sector alimentari espanyol.

Panrico®, posició de lideratge en el sector de les galetes a Espanya
Després d'adquirir, al juliol del 2008, el negoci de galetes d'Artiach i les seves marques més emblemàtiques, Panrico® ocupa la segona posició de mercat de les galetes amb una quota del 12%. 

Les marques incloses en l'operació -Chiquilín®, Filipinos®, Artinata®, Artichoco®, Articoco®, Artiavellana®, Artilimón®, Artiturrón®, Digesta, Princesa, Mini Princesa, Mila, Morena, Selección, Tentaciones, com també Marbú Dorada® i Dinosaurus®- van assolir el 2007 una xifra de negoci de 70 milions d'euros.

Panrico® és la companyia alimentària espanyola líder del mercat de brioixeria i pa de motlle a Espanya i Portugal. El seu lideratge se sustenta sobre dos elements diferencials molt sòlids: les marques i la capacitat d'innovació i de distribució. Panrico® té 12 fàbriques a Espanya i Portugal amb un equip humà de més de 6.000 persones. La companyia va ser adquirida el 2005 per Apax Partners, amb un projecte basat en la professionalització, el creixement i la rendibilitat. El 2007, Panrico va obtenir una xifra de negoci pròxima als 600 milions d'euros, la qual cosa suposa un increment del 4,7% respecte de l'exercici anterior.