Notícies

Jordi Fàbregas, nou director general de Panrico España

març 2012

Panrico, grup d'alimentació especialitzat en l'elaboració i distribució de pa de motlle i brioixeria, ha anunciat la creació de dues noves unitats de negoci: Business Unit Spain, que dirigirà en Jordi Fàbregas, i Business Unit CanàriesPortugal i Artiach, la direcció de la qual l'assumeix en Ricard Anmella. Ambdues reportaran al conseller delegat de Panrico, en Joan Casaponsa.

El nou director de la Unitat de Negoci a EspanyaJordi Fàbregas, es responsabilitzarà de les àrees de MàrquetingInnovació i Vendes. És llicenciat en Ciències Empresarials i Màster en ESADE en Direcció d'Empreses. Posseeix una dilatada experiència en altres companyies com CPC EspanyaCruz Verde i Procter & Gamble. Des de fa 12 anys ocupava el lloc de director general de Lindt & Sprüngli a Espanya i Portugal, que abandona per incorporar-se a Panrico.

Per la seva banda en Ricard Anmella, que fins ara era el responsable de la marca Artiach, es converteix en el nou director general de la Unitat de Negoci de CanàriesPortugal i Artiach. Anmella és llicenciat en Ciències Empresarials i Màster en ESADE i va realitzar estudis de postgrau a la Universitat de Pennsilvània. Anteriorment a la seva experiència en Artiach, va ocupar diversos càrrecs en empreses com Grup NutrexpaNabisco Internacional o Martini & Rossi Espanya.


Panrico també ha anunciat el nomenament d'Alex Baró, actual director de Màrqueting d' Artiach, que es convertirà en el màxim responsable de la marca de galetes en substitució d'Anmella. ?€lex Baró és llicenciat en Econòmiques per la Universitat de Barcelona, ?€??€?MBA per ESADE i també posseeix el PDD de l'IESE. La seva experiència professional l'ha adquirit, a més de Panrico, en empreses com Agrigel o Frigo.